Haber İçeriği

Haber Başlığı : Kuyudüzü Çevre Kalkındırma Derneği Başkanı Cemil Şener ve Yönetim Kurulunun Mart 2018'de başlattığı Müracaatlar Nihayet Sonuçlandı. KUYUDÜZÜ MAHALLESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI BAŞLADI.
Haber Kategorisi : Genel

KUYUDÜZÜ MAHALLESİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI BAŞLADI.

KUYUDÜZÜ ÇEVRE KALKINDIRMA DERNEĞİ Başkanı CEMİL ŞENER ve Yönetim Kurulunun başlattığı müracaatlar sonucunda Doğalgazımız geliyor.

Gölyaka’nın tüm mahallelerine getirilen doğalgaz, dönemin belediye başkanının engellemeleri nedeniyle Kuyudüzü Mahallesine getirilmedi.

Kuyudüzü Çevre Kalkındırma Derneği Başkanı Cemil Şener, 22 Mart 2018 tarihinde Düzce DERGAZ Şubesi Müdürlüğüne bir dilekçe verdi ve Kuyudüzü Mahallesine doğalgaz gelmesini talep etti. Dernek Yönetimi ile birlikte Müdür ile görüşen Cemil Şener’e cevap olarak: “Kuyudüzü’nün imar sorunu var, bu sebeple size doğalgaz getiremeyiz” cevabı verildi. Cemil Şener, imar sorunu olmadığını ortaya çıkardı. Dernek tarafından görevlendirme yapılarak Mahalle halkından hane reisleri tarafından verilen 160 imza toplandı. Bu imzalar eklenerek yeni bir dilekçe ile Gölyaka Belediye Başkanlığına ve Düzce DERGAZ Müdürlüğüne 27 Mart 2018’de Cemil Şener Başkanlığında bir heyetle birlikte yeni bir başvuru yapıldı.

Bu yazışma ve gayretler çalışmalar 19 ay sürdü.

Nihayet 15 Ekim 2019 Salı Günü Doğalgaz çalışmasına başlandı.

Bu süreçte yardımları olan kişi ve yetkililer:

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan,

Kuyudüzü Çevre Kalkındırma Derneği Başkanı Cemil Şener ve Yönetim Kurulu,

Gölyaka Belediye Eski Başkanı Nihat Çelik,

Düzce DERGAZ Müdürlüğü,

AKSA DOĞALGAZ Bölge Müdürü Mustafa bey sonsuz Teşekkürleri hakettiler. Var olsunlar, sağolsunlar.

Yayınlanma Tarihi: 10/17/2019 12:34:02 AM -- Haber bugün: 1, toplamda: 828 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]