Haber İçeriği

Haber Başlığı : KUYUDÜZÜ-GÖLYAKA BAĞLANTI YOLUNUN BİR BÖLÜMÜ GENİŞLETİLDİ.
Haber Kategorisi : Genel

     KUYUDÜZÜ-GÖLYAKA BAĞLANTI YOLUNUN BİR BÖLÜMÜ GENİŞLETİLDİ.

     Kuyudüzü Gölyaka karayolunun Kuyudüzü-Kalıcıkonutlar bölümündeki 800 metrelik yolda genişletme çalışmaları son aşamaya geldi.

     Kalıcıkonutlardan Kösegızının tarlasından başlayan genişletme, Çerçi Yusuf’un virajda son buldu. Ayrıca Garaosmanların ev yanından başlayarak Sırganlık deresi boyunca Emrullahların oraya kadar olan yol da genişletildi. Sırganlık köprüsünün etrafında derenin bir bölümü doldurularak viraj sıkıntısı da giderildi.

     Gölyaka Belediyesinin yaptığı ihaleyi alan Sintaş şirketi tarafından genişletilip gerekli yerlere taş duvar yapılan yol çalışmalarının ilk aşaması tamamlandı.

     Kalıcıkonutlardan Manakların ev yanına kadar  olan bölümdeki yol kıyısına Kuyudüzü’nün kanalizasyonu için ana borular da döşendi.

     40 yıl önce Haydar Çalışkan’ın muhtarlığı döneminde yapılmış olan bu yol artık ihtiyaca cevap veremiyordu. O günün şartlarına göre yeterli olan bu yol, günümüze göre dar olduğu için iki taşıtın geçmesi zordu. Çeşitli yaralanmalara, ölüme ve maddi hasarlara neden olan kazalar meydana geliyordu.

      Yakın zamanda, yolu stabilize asfalt kaplama çalışması da tamamlanacak.

(HABER: Cemil Şener)

Yayınlanma Tarihi: 9/2/2010 5:27:28 PM -- Haber bugün: 1, toplamda: 2206 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]