Haber İçeriği

Haber Başlığı : 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. TÖRENLERE, KUYUDÜZÜ KARADENİZ HORON EKİBİ DE KATILDI.
Haber Kategorisi : Genel

  19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

     19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlik yürüyüşü düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yürüyüşe protokol üyeleri, daire amirleri, öğretmenler, vatandaşlarımız, Gölyaka Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Lisesi öğrencileri  katıldı. Gençlik Yürüyüşünün ardından Şehir stadındaki gösterileri izlemeye geçildi.

   ŞEHİR STADINDAKİ TÖRENLER
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı İlçemiz stadında kutlandı. Kutlamalara İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali ÖZKAN, Belediye Başkanımız Nihat ÇELİK, Garnizon Komutanımız Emre ÖNEM, daire amirleri, gazilerimiz, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Kutlamalara Atatürk anıtına çelenk konulması ve gençlik yürüyüşüyle başlandı.

      Gölyaka Şehir Stadında devam eden törenlerde Gölyaka Çok programlı Lise ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu program sunuldu.

      Kutlamalarda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin yanında Kuyudüzü Karadeniz Erkek Horon Ekibi, Gölyaka Çok Programlı Lisesi halk  oyunları ekibi gösteri yaptı.

     4 x 100 m bayrak yarışı, engelli koşu(Pentatlon), Gölyaka Çok Programlı Lisesi erkek öğrenci ve kız öğrenci gösteri gurubunun gösteri hareketleri, Gölyaka Çok Programlı Lisesi  kule gösterisi ve final kapanış gösterisi yapıldı. Programda çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Program seyreden davetliler tarafından büyük beğeni ile izlendi. İlçe halkının büyük bir katılımının olduğu kutlamalar yaklaşık 2 saat sürdü.  

Yayınlanma Tarihi: 5/19/2010 9:36:33 PM -- Haber bugün: 1, toplamda: 2200 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]