Haber İçeriği

Haber Başlığı : Halk eğitim Müdürü İrfan Türkseven, Kuyudüzü'ndeki Halkoyunları Kursunu ziyaret Etti.
Haber Kategorisi : Genel

      HALK EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN KUYUDÜZÜ'NE ZİYARET

      Gölyaka Halk Eğitim Müdürü İrfan Türkseven ve Müdür Yardımcısı Abdurrahman Parlak, Kuyudüzü’nde yapılan Halkoyunları çalışmasını yerinde izlemek için, dün akşam mahallemize geldiler.

     Karadeniz Erkek Horon Ekibi çalışmasının yapıldığı Kuyudüzü eski İlkokulu binasındaki kursu ziyaret eden  Ataseven, kursiyerlere ve orada bulunan halka hitaben bir değerlendirme konuşması yaptı:

     “Gölyaka’da yıllardan beri halk oyunları kursu açılmamıştı. Kuyudüzü gençlerinin talepleri üzerine “Karadeniz Halkoyunları” kursu açtık. 1. dönem değerlendirmesi yaptığımızda bir hayli güzel çalışmaların yapıldığını gördük. Ekip hemen hemen yetişmiş durumda. Biraz daha gayretle eksikler tamamlandığında, kursiyerlerimizin kursa katılım ve devamlarında  bir aksaklık olmazsa Kuyudüzü’nden mükemmel bir ekip yetişmiş olacak.

     İlçemizde ve ilimizdeki etkinliklerde, bayramlarda, fuar ve resmi şenliklerde bu ekibimizle güzel gösteriler sunacağız. Ekibimiz İlçemizi temsil etmiş olacak. Bu nedenle ekipteki gençlerimizin çalışmalarının ödülünü almaları için her türlü gayretin içinde olacağız. Gençlerimizi tebrik ediyorum, " dedi.

Yayınlanma Tarihi: 2/19/2010 1:21:19 AM -- Haber bugün: 1, toplamda: 2325 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]