Haber İçeriği

Haber Başlığı : ÜÇ GENÇ KIZIN FECİ ÖLÜMÜ. AMCA KIZLARI ORMANDAKİ SU BİRİKİNTİSİNDE BOĞULARAK ÖLDÜLER.
Haber Kategorisi : Genel

   
       ÜÇ GENÇ KIZIN FECİ ÖLÜMÜ

     Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü Subaşı mahallesinden Yaşartürk ailesinin acı kaybı.

     Gümüşova Yeşilyayla köyü yakınlarındaki ormanda su birikintisinde 26.06.2012 Salı günü meydana gelen olayda üç amca kızı boğularak hayatını kaybetti.

     Fevzi Yaşartürk’ün kızı Melek (22) Şemsi Yaşartürk’ün kızı Zeynep(16) ve Remzi Yaşartürk’ün kızı Banu Yaşartürk(14) hayatlarının baharında yaşama veda ettiler.

     Kızlar fındıklıklarında hayvan otlatmaya gitmişler. Muhtemelen buraya yakın ormanda mantar aramaya çıkmışlar ve birhayli uzaklaşmışlar. Yanlarında Banuların köpeği de varmış.

     Orman içinde, Orman İşletmesi tarafından yollara dolgu yapmak için hafriyat alınarak açılan yaklaşık 200 m.karelik çukurda su birikmiş. Bu birikinti birkaç yıldanberi varmış. Orman işletmesi açtığı bu çukuru doldurmamış veya burada su birikmesini önleyecek bir kanal açmamış.

     Her nasılsa kızlardan Melek Yaşartürk suya girmiş veya düşmüş. Diğerleri de kurtarayım derken insan boyunu aşan derinlikteki suda boğulmuşlar. Yanlarında götürdükleri yemeklerini de yiyemediklerine göre öğleden önce olay vukubolmuş.

     Aynı ormanda mantar toplamaya giden dört kişiden Recep adındaki biri saat: 15.00 sıralarında kızları terk etmeyen sadık köpeğin havlama seslerini de duyarak durumu fark etmiş ve arkadaşlarını çağırmış. Yaşar, Jandarmayı ve Zekeriya köyü muhtarını arayarak haberdar etmiş.

     Olay yerine Banu’nun babası Remzi ve amcaları ilk gelen olmuş ve naaşları sudan çıkarmış.

     Olayyeri inceleme ve Cumayeri savcılığınca yapılan incelemeye müteakip gece saat: 12.00’den sonra Gümüşova Sağlık Merkezine getirilmişti.

     Naaşlar sağlık merkezinde yaplan ilk otopsiden sonra saat: 03.00 sıralarında İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ailelerine, yakınlarına başsağlığ ve merhumelere Allah'tan rahmet dileriz.
 

     Haber: Cemil Şener

Yayınlanma Tarihi: 6/27/2012 12:17:26 AM -- Haber bugün: 1, toplamda: 2430 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]