Haber İçeriği

Haber Başlığı : MAÇTAN SONRA ATILAN SEVİNÇ KURŞUNLARI GÜMÜŞOVA’DA 2 ÇOCUĞU YARALADI
Haber Kategorisi : Genel

 MAÇTAN SONRA ATILAN SEVİNÇ KURŞUNLARI 2 ÇOCUĞU YARALADI

Hasan Kaya-DHA

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Trabzonspor'un 3-1 kazandığı Türkiye Kupası final maçının ardından sevince gölge düştü.
Edinilen bilgilere göre maç sonrasında Düzce-Gümüşova Fatih mahallesi Cumayeri sapağı mevkiindeki Belediye parkında oyun oynayan iki çocuk, yoldan geçtiği iddia edilen bir araçtan açılan ateş sonucu yaralandı.
Bir magandanın tabancasından çıkan kurşunlar parkta oyun oynayan ikisi de 9 yaşında olan 2 çocuğa isabet etti.

Nereden ateş edildiği bilinmeyen kişinin tabancasından çıkan kurşunlar, parkta oyun oynayan Emin Karadeniz ile Samet Duru'ya isabet etti. Bir anda vurulup yaralanan çocukları gören çevredekiler, 112 Acil Servis'i aradı.

Çocuklar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurşunun ağzından girip boynundan çıktığı Emin Karadeniz'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Sağ kolundan yaralanan Samet Duru tedavi altına alındı. Hastaneye gelen çocukların yakınları ise sinir krizleri geçirdi.


Samet Duru, parkta oyun oynarken silah sesini duyduklarını, sonra yaralandıklarını anladıklarını, kimin ateş ettiğini görmediklerini söyledi. Çevredeki vatandaşlar da patlama sesini duyduklarını, ancak nereden ateş edildiğini görmediklerini belirterek, “ Parkın yanından D-100 Karayolu geçiyor. Yoldan geçen bir araçtan veya çevreden ateş edilmiş olabilir. Patlama sesini duyduk ama kimin ateş ettiğini göremedik” diye konuştular.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yayınlanma Tarihi: 5/6/2010 12:52:38 AM -- Haber bugün: 1, toplamda: 2083 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]