Haber İçeriği

Haber Başlığı : Gölyaka Yolunun Bir Bölümü Ulaşıma... Ayrıca, Kapalı Yollar İçin TIKLAYIP OKUYUNUZ.
Haber Kategorisi : Genel

  GÖLYAKA YOLUNUN BİR BÖLÜMÜ BAYRAMA KADAR ULAŞIMA AÇILACAK

      Gölyaka D 100 bağlantı yolunda, yeni yol yapım çalışmaları nedeniyle güzergah değiştiriliyor. Bu nedenlerle sürücülerin dikkatli olması gerekiyor. Ulaşıma kapatılan yerlerle ilgili yeterli uyarı ikaz ve yazılı yönlendirme işaretlerinin bulunmadığı da dikkat çekiyor. Gölyakalı olmayan birinin D100'deki sapaktan saptıktan sonra Yazıpınar'dan itibaren Gölyaka merkezini bulması bir hayli zor.

      Yazıpınar Mah. içinde köprü yapımı nedeniyle cami ile okul arası ulaşıma kapalı. Gölyaka’dan Düzce’ye gidenler, Esen Mah. (Keçiağılı) sapağını takiben bu mahalle içindeki yolu kullanacaklar. 
     Düzce’den Gölyaka’ya gelenlerin, Yazıpınar Okulu yanından sola saparak Esen Mah. Yolunu takibetmeleri gerekiyor. 
     Yazıpınar-Gölyaka arası ise ulaşıma kapalı. Kuyudüzü ve Kalıcıkonutlar meskunlarının Hataköy yolunu kullanmaları gerekiyor.

    Gölyaka bağlantı yolu çalışmaları kapsamında Büyük Melen ile D100 ve Yazıpınar ile Gölyaka arasındaki yollar Kurban Bayramına kadar asfaltlanıp ulaşıma açılacak.

    Belediye Başkanı Nihat Çelik, bağlantı yolu çalışmalarının hızlı şekilde devam ettiğini vurguladı. Büyük Melen ile D100 ve Yazıpınar ile Gölyaka arasındaki yolların Kurban Bayramına kadar tamamlanacağını ifade eden Çelik şöyle devam etti: “Bağlantı yolu ile ilgili gelişmeler gayet olumlu. Güzel sonuçlar almaya devam ediyoruz. Çalışmalar hızla devam ediyor. Büyük Melen ile D100 ve Yazıpınar ile Gölyaka arasındaki yolların asfaltlama işlemi Kurban Bayramına kadar bitecek. Bu yollar Kurban Bayramında ulaşıma açılacak.”

    Çelik, yolun diğer bölümleriyle ilgili de şöyle söyledi: “Yolların sanat yapıları bitirildi.  Asfaltlama işlemi devam ediyor. Bu kısımlar tabi ki önümüzdeki yıl sona erecek.”

Yayınlanma Tarihi: 11/18/2009 8:00:06 PM -- Haber bugün: 1, toplamda: 2094 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]