Haber İçeriği

Haber Başlığı : Düzceli Gençler Tepkilerini, Türk Bayrağı Açarak Yürüyüşle Göster...
Haber Kategorisi : Genel

 

      DÜZCELİ GENÇLER TEPKİLİ

      Aziziye Mahallesi ve MHP'li bir grup genç PKK'ya olan tepkisini yürüyüş ve sloganlarla gösterdi.

     Aziziye Mahallesi ve MHP'li bir grup Genç, 22 Ekim Perşembe günü PKK’lıların son gösterilerine tepki için Düzce Aziziye Mahallesi'nden Anıtpark'a kadar Türk bayraklarıyla yürüdü.

     Caddeyi kaplayacak kadar büyük Türk Bayrağı'nı taşıyan gençler Aziziye Mahallesi'nden başlayarak slogan atarak yürüyüşe geçtiler. Abdullah Öcalan ve PKK aleyhine slogan atan gençler "Biz Türküz, Biz Türk Askeriyiz" diye bağırdılar.

     Yürüyüş esnasında yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi. Çevrede Çevik Kuvvet, Polis Memurları, Trafik Polisleri alarm halinde görev başındaydı.

     Kalabalık Genç Topluluğu'nun slogan atarak Türk Bayrağını taşıdığı sırada MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz'ın da yolun kenarından yürüdüğü görüldü.

     Anıtpark'a gelen gençler, Şehitlerin Anısına İstiklal Marşı okuyup Saygı Duruşunda bulundular. Dana sonra  aynı sloganları atarak Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisin önüne gittiler. Burada Emniyet Kuvvetleri müdahale ederek Türk Bayrağı'nı kapattırmak istedi. Gençlerden tepki geldi: " PKK’lılar, PKK bayrağı ile her yerde gezebiliyor. Biz Türk bayrağı ile neden gezemiyoruz." dediler. "Bayrağımız heryerde kapatılıyor ama burada kapatılmayacak." diye bağırdılar.

     Bu yürüyüşe, çevredeki, yol boyundaki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. 

     Gençlerin PKK karşıtı yürüyüşü yaklaşık bir saat sürdü. Daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi önünde Türk Bayrağı'nı toplayıp dağıldılar.(Haber: oncurtv.com)

Yayınlanma Tarihi: 10/23/2009 11:15:32 AM -- Haber bugün: 1, toplamda: 2055 kez okundu..


Haber Kategori: [Genel] [Spor] [Merasimler] [Duyuru]